Mobil omslagsbild

Välkommen till Ekonomibyrån i Halmstad AB!

Vi erbjuder ekonomitjänster och rådgivning till små och medelstora företag.  För att kunna ge personlig och kontinuerlig service så är det självklart för oss att jobba i en nära relation med våra uppdragsgivare. 

 Vi finns på Flygstaden i Halmstad och har de flesta av våra uppdragsgivare i Halland.

Vårt motto är "Rätt från början."
Det är ditt företags behov och dina önskemål som styr vårt samarbetet.

Bra för dig som sköter bokföringen själv!

För dig som sköter din löpande bokföring själv erbjuder vi paketlösningen "bokför själv" där vi på Ekonomibyrån i Halmstad agerar som ekonomiska rådgivare och bollplank.  

I paketet "bokför själv" ingår:

  • Kvartalsvis avstämningsmöten av din löpande bokföring 
  • Telefonsupport
  • Nyhetsbrev
  • Bokslut och deklaration
För att komma igång med  tjänsten "bokför själv" träffas vi initialt för att se över statusen på ditt företags bokföring. Tillsammans utformar vi då den enklaste och smidigaste digitala hanteringen för ditt företags ekonomirutiner. 

Därför arbetar vi huvudsakligen i VISMA e-ekonomi (webbaserat).
 

Vill du ha en partner som engagerar sig?

Ekonomibyråns mål är att förenkla vardagen för ditt företag. Vi underlättar er administration genom att ta hand om exempelvis löpande bokföring och lönehantering. Dessutom fungerar vi gärna som rådgivare och bollplank när det gäller mer långsiktiga ekonomiska frågor.

Vill du ha en partner som engagerar sig, har åsikter och kommer med förslag är Ekonomibyrån i Halmstad rätt val. Vi strävar alltid efter långvariga relationer baserade på ömsesidig
respekt.

 

Välkommen att läsa mer om oss och vad vi kan hjälpa dig med under ekonomitjänster!