LÅT MIG HJÄLPA DIG

Jag som grundade Ekonomibyrån heter Elisabeth Svensson. Jag startade Ekonomibyrån i april 2003 och har en stor passion för att hjälpa människor att förverkliga sina företagsdrömmar. Visionen är och har alltid varit att tillhandahålla professionella ekonomitjänster till små och medelstora företag med en stor personlig service.


Mitt motto är enkla strukturer, ordning och reda och att man håller uppsatta tidsramar. Om du väljer mig som en partner i ditt företagande, så ska jag göra det jag kan för att lotsa dig och ditt företag genom bokföringslagen, årsredovisningslagen, skatteförfarandelagen och andra regelverk.


Hos migs spelar inte storleken på företaget någon roll. Det viktigaste för mig när vi väljer om vi ska inleda ett samarbete eller ej är att hjärtat är på rätt ställe och att man brinner för sitt företag. 


Jag har sedan starten 2003 haft förmånen att samarbeta med ett stort antal härliga företagare som alla brinner för sina affärsidéer. Jag ser det som en av mina viktigaste uppgifter att försöka hjälpa alla mina kunder att förverkliga sina företagsdrömmar på ett så framgångsrikt och lönsamt sätt som möjligt. Att få vara med på den livsresa som det innebär att starta ett bolag är ett stort priviegium. Mitt arbetsredskap är "siffror" och jag hoppas att mina erfarenhet och mitt kunnande kommer att vara till stor hjälp för ert företag.


Vill du börja samarbeta med mig får du gärna ta kontakt med mig. Vi bestämmer en tid för ett förutsättningslöst möte där du får tillfälle att berätta om ditt företag och dess affärsidé. Vid träffen berättar jag mer om hur jag arbetar. Det viktigaste när man väljer en samarbetspartner är för mig att personkemin stämmer och att vi redan från början är överens om ramen för samarbetet. Resten brukar lösa sig under resans gång.


Redovisningskonsult Halmstad - Elisabeth Svensson Ekonomibyrån i Halmstad AB

ELISABETH SVENSSON

Grundare & Redovisningskonsult med mer än 20 års erfarenhet


JAG samarbetar med:

VISMA SPCS

Ekonomibyrån i Halmstad samarbetar med Visma Spcs och är en certifierad byråpartner . För mer info om Visma Spcs besök vismaspcs.se


TEK

Ekonomibyrån har ett nära samarbete med TEK.TEK strävar efter att vara en kompetenspartner som genomför behovsanpassande aktiviteter i form av utbildningar, nätverksbyggande, seminarier och rekryteringsåtgärder. Överskottet investeras i utrustning för gymnasieskolor i Halland för att bidra långsiktigt till samhällets utveckling. För mer info gå gärna in på tek.se


Nomineringar och utmärkelser


  • November 2023 uppdataterade jag min årliga certififiering som redovisningsbyrå i Visma eEkonomi.

  • 2015 nominerades Ekonomibyrån till Årets Framtidsbyrå av branschorganisationen FAR.

Välkommen till ekonomibyrån i halmstad!