Mobil omslagsbild

Paketlösning "Bokför själv"

Du ansvarar för din löpande bokföring, fakturering, betalningar, lönehantering, rapportering till Skatteverket.

"Bokför Själv" tjänsten innebär att du under 1 år till en fast månadskostnad får:

Uppföljning- & rådgivningsmöten
Vi på Ekonomibyrån träffar dig varje kvartal för att stämma av och gå igenom den bokföring som skett innan rapportering lämnas till skatteverket.

Telefonsupport
Du har fri telefonsupport för kortare ärenden om max 15 minuter

Seminarium
Du får inbjudan till inspirerande seminarie inom relevanta områden. 

Nyhetsbrev
Med jämna mellanrum skickar vi ut nyhetsbrev med information om ekonominyheter, lagändringar, viktiga deadlines till skateverket, tips och råd mm

Bokslut och deklaration
Vi biträder dig med att upprätta ett korrekt årsbokslut med kompletta underlag och bilagor till samtliga balansposter. Vi går igenom, förklarar och resonerar runt ditt företags resultat och samtalar om eventuellt skattupplägg inför upprättande av bolagets deklaration.

 

Så här kommer du igång

För att komma igång med  tjänsten "bokför själv"  bokar du ett personligt möte med oss där vi ser över statusen på ditt företags bokföring. Du ges då möjlighet att beskriva ditt företag och din verksamhet.

Tillsammans utformar vi sedan den enklaste och smidigaste digitala hanteringen för ditt företags ekonomirutiner. Därefter lämnar vi ett offertförslag på din månadsavgift. Därför arbetar vi huvudsakligen i VISMA e-ekonomi (webbaserat).
 

Boka ditt första möte

Ring oss på: 035-10 50 99, skriv till info"att"eseb.se eller använd kontaktformuläret på sidan "kontakt" så hör vi av oss så snart vi har möjlighet. 


Vilken stolthet och glädje!
Visma Accounting Awards delades ut 25 september på mässan Ekonomi & Företag i Stockholm. Vi på Ekonomibyrån i Halmstad utnämndes till "Bästa redovisningsbyrån" i kategorin Företagarnas val 2019.

Läs mer och se prisutdelningen >