Mobil omslagsbild

Hurra vi vann priset "Bästa Redovisningsbyrån" 2019

Bara att vi blev uttagna som en av de tre finalisterna i Visma Accounting Awards 2019 och fick åka upp till Stockholm tyckte vi var stort nog, att vi sedan vann priset som "Bästa redovisningsbyrå företagarnas val" är ju helt fantastiskt! 

Det senaste året har vi på Ekonomibyrån i Halmstad valt att fokusera enbart på rådgivning - i kombination med moderna programvaroroch det har gett bra resultat. 
- Vi är så glada! Ett kvitto och en bekräftelse på att det vi gör för våra kunder är rätt och att de uppskattar vår coaching.

Juryns motivering:

"Hon är redovisningskonsulten som gör företagare trygga, kompetenta och framgångsrika. Hon vänder rädsla för ekonomi till stolthet och glädje, ökar företagens omsättning och jämnar ut osäkra inkomster över året. Hon peppar och säger “Du kan!”. Elisabeth Svensson, Ekonomibyrån i Halmstad, är rådgivaren som varje företagare behöver."

Prisutdelningen 2019

Nomineringen

Intervjun

Artikel

Bra för dig som vill sköta bokföringen själv!

För dig som vill sköta din löpande bokföring själv erbjuder vi paketlösningen "bokför själv" där vi på Ekonomibyrån i Halmstad som byrå agerar som ekonomiska rådgivare och bollplank.  

I paketet "bokför själv" ingår:

  • Kvartalsvis avstämningsmöten av din löpande bokföring 
  • Telefonsupport
  • Nyhetsbrev
  • Bokslut och deklaration
För att komma igång med  tjänsten "bokför själv" träffas vi initialt för att se över statusen på ditt företags bokföring. Tillsammans utformar vi då den enklaste och smidigaste digitala hanteringen för ditt företags ekonomirutiner. 

Därför arbetar vi huvudsakligen i VISMA e-ekonomi (webbaserat).

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!