Mobil omslagsbild

Ekonomibyrån i Halmstad AB

Jag som driver Ekonomibyrån heter Elisabeth Svensson och har passion för människors drömmar. Att få vara med på den livsresa som det innebär att starta ett bolag är ett stort priviegium. Vårt arbetsredskap är "siffror" och vi hoppas att vår erfarenhet och kunnande kommer att vara till stor hjälp för ert företag.
 

Jag startade Ekonomibyrån i april 2003. Visionen är och har alltid varit att tillhandahålla professionella ekonomitjänster till små och medelstora företag med en stor personlig service. Vi vill att det ska bli rätt från början.

Jag har under årens lopp haft förmånen att samarbeta med ett stort antal härliga företagare som alla brinner för sin affärsidé. Hos oss spelar inte storleken på företaget någon roll. Det viktigaste för oss när vi väljer om vi ska inleda ett samarbete eller ej är att hjärtat är på rätt ställe och att man brinner för sitt företag. Vi ser det som en av våra viktigaste uppgifter att försöka hjälpa alla våra kunder att förverkliga sina företagsdrömmar på ett så framgångsrikt sätt som möjligt.

Det är vi som är Ekonomibyrån i Halmstad AB!

Elisabeth Svensson
070-3056649
elisabeth"att"eseb.se

Liselotte Lindström 
035-105099
liselotte"att"eseb.se

Nomineringar och utmärkelser

  • December 2020 blev vi certifierad redovisningsbyrå i Visma eEkonomi.
Bästa Redovisningsbyrån Företagarnas val 2019 Ekonomibyrån i Halmstad
  • 2015 nominerades Ekonomibyrån till Årets Framtidsbyrå av branschorganisationen FAR.
Nominerad Årets Framtidsbyrå av FAR 2015 - Ekonomibyråna Halmstad

Hos oss möter man ett personligt engagemang, professionellt bemötande samt stor kompetens inom redovisning och ekonomi.


Vårt motto är enkla strukturer, ordning och reda och att man håller uppsatta tidsramar.
Vill du börja samarbeta med oss får du gärna ta kontakt med oss. Vi bestämmer tid för ett förutsättningslöst möte där du får tillfälle att berätta om ditt företag och dess affärsidé. Vid träffen berättar även vi om hur vi arbetar. Det viktigaste när man väljer en samarbetspartner är för oss att personkemin stämmer och att man redan från början är överens om ramen för samarbetet. Resten brukar lösa sig under resans gång.


Om du väljer oss som en partner i ditt företagande, så ska vi göra det vi kan för att lotsa dig och ditt företag genom bokföringslagen, årsredovisningslagen, skatteförfarandelagen och andra regelverk.

Vi på Ekonomibyrån stödjer varje år Rädda Barnen.