Mobil omslagsbild

Välkommen som kund hos oss!

Vi på Ekonomibyrån är väldigt glada över att inleda ett samarbete med dig och ditt företag. Vi hoppas att det ska bli ett konstruktivt och framgångsrikt arbete, som hjälper dig att fatta bra beslut för att driva ditt företag på ett så lönsamt sätt som möjligt.


Att få vara med och förverkliga dina företagsdrömmar är ett stort privilegium för oss.

För att få ett så smidig arbetssätt som möjligt ber vi dig varje månad stämma av den checklista som du har fått av oss. Finns allt material med när du skickar in sparar det tid för oss och pengar för dig, vilket är en lyckad kombination. Vi vill att du ska få största möjliga nytta av den kompetens som vi besitter.


Läs gärna även det nyhetsbrev som kommer från oss till dig. 

  1. Checklista - vad ska lämnas in varje månad och när
  2. Möjlighet till tjänsten "Bokför själv"

Gällande Covid-19

Vi har samlat tips & råd, bra länkar till myndigheter och dokument med åtgärdspaket och annan hjälp du kan få på sidan "Gällande Covid-19" >.

För dig som vill bokföra själv!

För dig som vill sköta din löpande bokföring själv erbjuder vi paketlösningen "bokför själv" där vi på Ekonomibyrån i Halmstad som byrå agerar som ekonomiska rådgivare och bollplank.  

I paketet "bokför själv" ingår:

  • Kvartalsvis avstämningsmöten av din löpande bokföring 
  • Telefonsupport
  • Nyhetsbrev
  • Bokslut och deklaration
För att komma igång med  tjänsten "bokför själv" träffas vi initialt för att se över statusen på ditt företags bokföring. Tillsammans utformar vi då den enklaste och smidigaste digitala hanteringen för ditt företags ekonomirutiner. 

Därför arbetar vi huvudsakligen i VISMA e-Ekonomi (webbaserat).


Vilken stolthet och glädje!
Visma Accounting Awards delades ut 25 september på mässan Ekonomi & Företag i Stockholm. Vi på Ekonomibyrån i Halmstad utnämndes till "Bästa redovisningsbyrån" i kategorin Företagarnas val 2019.

Läs mer och se prisutdelningen >